. Altınekinliler Dernegi . - Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player. 2014 - 2015 Dönemi Burs alacakların listesi açıklanmıştır. Altınekinliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin 2014-2015 eğitim-öğretim yılı burs başvuru sonuçları belli olmuştur. Derneğimizin ilk toplantı tarihi sitemizden, sms yoluyla ve facebook sayfamızdan duyurulacaktır. Burs kazanan öğrencilerimizin Listesini görmek için tıklayınız. Altınekinliler Derneği - Yönetim Kurulu. Altınekinin Tanıtım kitabı Çıktı. Ahmet Köseoğlunun Kendi.

OVERVIEW

This web site altinekindernegi.org presently has an average traffic ranking of zero (the lower the better). We have scanned twenty pages inside the web page altinekindernegi.org and found zero websites linking to altinekindernegi.org. There are one contacts and addresses for altinekindernegi.org to help you contact them. There are one social media accounts possessed by this website. This web site altinekindernegi.org has been online for eight hundred and twenty-two weeks, six days, twenty-three hours, and fifty-one minutes.
Pages Crawled
Locations
Social Links
Online Since
Sep 2008

ALTINEKINDERNEGI.ORG RANKINGS

This web site altinekindernegi.org is seeing a variation quantities of traffic through the year.
Traffic for altinekindernegi.org

1 week
1 month
3 months
All time
Traffic ranking (by month) for altinekindernegi.org

Last Year
Traffic ranking by day of the week for altinekindernegi.org

ALTINEKINDERNEGI.ORG HISTORY

This web site altinekindernegi.org was first filed on September 25, 2008. As of today, it is eight hundred and twenty-two weeks, six days, twenty-three hours, and fifty-one minutes old.
REGISTERED
September

LENGTH OF LIFE

YEARS
MONTHS
DAYS

LINKS TO WEB SITE

WHAT DOES ALTINEKINDERNEGI.ORG LOOK LIKE?

Desktop Screenshot of altinekindernegi.org Mobile Screenshot of altinekindernegi.org Tablet Screenshot of altinekindernegi.org

CONTACTS

Altinekin Dernegi

Adem Atceken 1222331498

Istanbul Cadc Konaltas Ishani Kat:1 No:103

Konya, Karatay, 42050

TR

ALTINEKINDERNEGI.ORG HOST

Our parsers caught that a single page on altinekindernegi.org took three thousand nine hundred and ninety-four milliseconds to load. I could not find a SSL certificate, so therefore our parsers consider this site not secure.
Load time
3.994 secs
SSL
NOT SECURE
Internet Protocol
80.93.221.224

NAME SERVERS

ns1.anadoluweb.com
ns2.anadoluweb.com

SERVER OS AND ENCODING

I revealed that altinekindernegi.org is using the Microsoft-IIS/7.5 server.

PAGE TITLE

. Altınekinliler Dernegi . - Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği

DESCRIPTION

CONTENT

This web site states the following, "Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player." We noticed that the web page also said " 2014 - 2015 Dönemi Burs alacakların listesi açıklanmıştır." It also said " Altınekinliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin 2014-2015 eğitim-öğretim yılı burs başvuru sonuçları belli olmuştur. Derneğimizin ilk toplantı tarihi sitemizden, sms yoluyla ve facebook sayfamızdan duyurulacaktır. Burs kazanan öğrencilerimizin Listesini görmek için tıklayınız. Altınekinliler Derneği - Yönetim Kurulu."

SEEK SIMILAR WEB PAGES

ALTINEKİNLİ İNŞAAT KURUMSAL WEB SİTESİ

Firmamızın görüntülerinden oluşan fotoğraf galerisi. Karatay Sanayi Ek Blokları Saraycık sok .

Altın Ekran - Ücretsiz Fiyat Ekranı - Dijital Reklam Mecrası

Altın Ekran, hem kuyumcular arasında hem de sektörle tüketiciler arasında güçlü iletişim kuran bir platform olma özelliğini taşıyor. Norayr İŞLER İstanbul Kuyumcular Odası Yönetim Kurulu Başkanı. 90 216 912 08 20.

Altınel Alüminyum

Klasik kapaklı ve yarı kapaklı cepheler,. Granit seranit cephe uygulamaları,. Cam ve polikarbonat ışıklık sistemleri,. Ahşap ve alüminyum ofis bölme uygulamaları,. Çift cam arası jaluzi ofis bölmeleri,. Otomatik panjur ve endüstriyel kapılar,. Otomatik fotoselli, yana kayar ve döner kapılar,. Alüminyum ve paslanmaz korkuluk ve küpeşteler,.

Altın Elbiseli Adam Altın Elbiseli Adam Resmi Sitesidir

MEHMETALİPİR - BAJAJ DISCOVER 150F 1. KENAN VE TOPRAK YİNE DESTAN YAZDI. MARC MARQUEZ VE NEFES KESİCİ SIRALAMA TURU.